Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Drbna je životní styl, přidej se do našeho týmu!

Chceš novou výzvu a zároveň práci, která tě bude naplňovat? Liberecká Drbna nyní hledá parťáka na pozici obchodního zástupce, který bude podobně jako my svou prací žít.

Je nám jedno jakého jsi vyznání a jestli máš víc titulů, než je písmen ve tvém jméně. Je nám jedno, jestli máš tetování, jezdíš do práce na skejtu, nebo naleštěným citrónem. Je nám jedno, jestli máš psa, kterej slintá a prdí, nebo piercing v jazyku.

To, co nás zajímá je, jak můžeš být užitečný, co umíš a jestli máš otevřenou hlavu. Do tý ti nalejeme spoustu vědomostí, zkušeností a přidáme trochu životního elánu. Věříš Drbně a čteš nás? Ukaž, že na to máš a Drbna ti to vrátí.

Slibujeme, že tvůj den nebude začínat v okamžiku, kdy končí pracovní doba. Tvůj den a život začne už ráno s kolegama v týmu. Nehrajeme si na pracovní dobu od do, den si přizpůsobíš podle sebe. Chceme ale, aby si Drbnou žil a vzal ji za svou. Nechceme, aby sis to přišel do kanceláře odsedět, a pak zmizel.

Bude fajn, pokud v sobě máš trochu obchodního talentu a nějaké zkušenosti. Ne? Dokážeme si s tím poradit. Nejdůležitější je pro nás tvůj přístup k práci. Myslíš, že něco nejde nebo to ani nemá cenu zkoušet? Chceme, abys hledal a našel takovou cestu, po které se k cíli dostaneš.

Prachy? No, předně. U nás jim neříkáme prachy. Prachy vydělávaj gangsteři, dealeři a politici. My pracujeme na tom, aby byla Drbna lepší. Aby měla více čtenářů, vyšší návštěvnost a vyšší příjmy z reklamy, které jsou podloženy ověřeným užitkem pro inzerenty. Šikovný kolega si může přijít až na 40 tisíc korun.

Pokud jsi makáč, peníze neřeš.

Zaujali jsme tě?

Budeme rádi, když vyplníš formulář a my se ti ozveme. A pokud víš o někom, pro koho by tohle mohl být job snů, nezapomeň mu odkaz na text poslat.

Pošli nám něco o sobě

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Drbna, nábor, zaměstnání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna je životní styl, přidej se do našeho týmu!  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.