Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vyhrajte dárkový poukaz do bistRAWveg a ochutnejte RAW speciality!

Ochutnat raw jídla můžete nyní i v Liberci. Nově otevřené bistRAWveg v OC Plaza nabízí snídaně, obědy, večeře i lehké chuťovky. Dát si můžete například slané quiche, řepové špagety, kukuřičné tortily nebo RAW palačinky, dorty, smoothie, koktejly, slané i sladké krekry a spoustu dalších zdravých dobrot.

Ten, kdo si myslí, že raw, vegetariánská nebo jakákoliv zdravá strava není tak úplně chutná nebo po ní bude mít hlad, by měl rozhodně do bistRAWveg zavítat. Tohle bistro si totiž na nic nehraje, nikoho nepřesvědčuje, že raw je ta jediná správná cesta. Prostě nabízí jídlo – hezké, chutné a syté pokrmy, po nichž se nebudete cítit polomrtví jako po svíčkové se šesti.

Přijďte na snídani nebo si objednejte oběd až do kanceláře

Ve všední dny otevírá bistRAWveg už v 7 hodin ráno. Dát si můžete speciální snídaňové menu – smoothie, palačinku, semínkový chléb s jahodovým džemem a samozřejmě kávu s kešu mlékem.  A jestli patříte k těm, kterým se v poledne nechce z kanceláře, můžete si rovnou odnést oběd s sebou. Stačí si den dopředu vybrat a objednat. Nebo, když vás bude pět a víc, vám jídlo dovezou, kam budete chtít.  Odpovězte správně na naši soutěžní otázku a jeden ze tří poukazů v hodnotě 100,- Kč na konzumaci v bistRAWveg může být váš.

Soutěžní otázka

Co všechno najdete na slaném ochutnávkovém talíři? Správnou odpovědí je: Řepové špagety s chilli-mandlovou omáčkou, quiche s paprikovo-rajčatovým dipem a sezamový karbanátek.

Tři stokorunové poukazy si rozdělí: 
Petra Minaříková

Irena Firmanová
Jan Hruška

Poukazy budou k vyzvednutí od 7. května přímo v bistRAWveg.

Napsala redakce

Štítky jídlo, Liberec, snídaně, špagety, smoothie, quiche, palačinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrajte dárkový poukaz do bistRAWveg a ochutnejte RAW speciality!  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.