Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Poslední předprázdninová M.K. Show láká na Ezy Egona Hýbla a Karla Hynka

Jen několik málo hodin zbývá do poslední předprázdninové M.K. Show. V sedmnáctém díle si pozve moderátor Martin Kraus do vratislavického kulturního centra zpěváka a skladatele Ezy Egona Hýbla a stand-up komika Karla Hynka. Show začíná ve čtvrtek 18. června v 19:30.

Ezy Egon Hýbl je zpěvák, skladatel, textař, který se objevuje na mnoho projektech v ČR po boku lidí jako je Ben Cristovao, Boris Carloff, Ondřej Soukup a mnoho dalších. Ondřej Soukup o něm prohlásil, že je velký objev na české scéně s obrovským hlasovým rozsahem. Ezy také společně s jeho bratrancem a bratrem zakládají kapelu EzyWay, kde působí dodnes. V jeho sólové cestě můžeme slyšet novinku "Na nebe nečekej" se zpěvačkou Monikou Bagárovou.

Karla Hynka můžeme znát z pořadu "Na stojáka". "Mám dopravní průmyslovku, nejsem profesionální herec. Jedu si ty svoje příběhy ze života a ani mě nijak moc netrápí, když občas do té svojí scénky přidám slova jako „vole“ nebo třeba i něco ostřejšího. Myslím, že to k tomuhle druhu zábavy prostě patří," dodává.

Výtěžek bude opět kolovat ke Kačce Bemové. Ta měla začátkem loňského prosince vážnou autonehodu v Lidových Sadech. Následky jsou vážné - Katka je plně invalidní, trpí těžkým poúrazovým syndromem - psychosyndrom - polytrauma. V důsledku to znamená, že Katčin mozek reaguje a vnímá, Katka si vše uvědomuje, ale její tělo nereaguje. Může přijímat jídlo jen sondou, není schopná se hýbat a tím je zcela na pomoc ostatních.

Hlavní motivací a možná poslední motivací pro ni zůstává naděje na úspěšnou léčbu. Kačka se vrátila ze Slovenska z Adeli Medical Centre a nyní je v Jedličkově ústavu, kde úspěšně rehabilituje. Finance jsou potřeba, aby mohla znova na Slovensko do Adeli.

Štítky Karel Hynek, Martin Kraus, Ondřej Soukup, Ben Cristovao, Boris Carloff, kulturní dům, Monika Bagárová, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poslední předprázdninová M.K. Show láká na Ezy Egona Hýbla a Karla Hynka  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.