Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pětina českých žen by chtěla prožít románek s hasičem

Holky, jaké povolání vám přijde nejvíc sexy? Podle průzkumu jsou pro ženy jednoznačně nejvíc sexy muži v uniformách. Na tom se podle průzkumu, který byl realizován pro značku Fernet Stock výzkumnou agenturou SC&C, shodne šedesát dva procent českých žen. Nejpřitažlivější uniformu podle nich nosí vojáci, piloti a hasiči.

Nejvíce bodovali vojáci, které považuje za atraktivní dvacet šest procent žen. V těsném závěsu za nimi se s dvaceti procenty umístili piloti a hasiči. Vojáci a hasiči získali největší sympatie u mladších žen do 30 let. Spojují si s nimi mužnost, nebezpečí a vzrušení. Vyzrálejší ženy naopak preferují piloty. Evokující nadhled, organizovanost, řád a finanční zajištění. Průzkumu se na začátku května zúčastnilo 250 žen různého věku.

Milostnou zápletku s hasičem by si ráda prožila dokonce každá pátá žena. Nejenže jsou mužní a ochranitelští, ale jejich povolání má v sobě i nádech nebezpečí a rizika. Hasiči jsou totiž nejen sexy, ale symbolizují i spolehlivého kamaráda a kolegu. Svérázného hrdinu všedních dnů, který se postaví nebezpečí a pomáhá druhým.

Štítky SC & C, Fernet Stock

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pětina českých žen by chtěla prožít románek s hasičem  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.