Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jak bezpečné máte klíče? Nechte si je v Liberci zdarma zkontrolovat

Máte svůj domov pořádně zabezpečený? V Liberci i Jablonci si můžete od úterý zdarma zkontrolovat, jak kvalitní a bezpečné jsou právě vaše klíče a zda je celková úroveň vašeho zabezpečení dostatečná. Zajít se svým svazkem můžete do libereckého klíčového centra Pečený v ulici 5. května až do konce října.

"Spousta lidí vůbec netuší, v jaké bezpečnostní třídě se jejich cylindrická vložka, kterou mají namontovanou ve vstupních dveřích, nachází. Zkušený zámečník to podle klíče zjistí velmi jednoduše,“ vysvětluje Jan Hrnčíř, specialista na zabezpečení domů a bytů. Bezpečnostní třída je totiž velmi praktickým měřítkem kvality zabezpečení, navíc je i důležitá pro jednání s pojišťovnami. Většina z nich vyžaduje minimálně 3. třídu, aby vám případné škody vzniklé krádeží vůbec proplatila.

V Liberci si můžete klíče nechat zkontrolovat v ulici 5. května v klíčovém centru Pečený, v Jablonci zase v Podhorského ulici v klíčovém centru Hausner-Plný.

Celostátní akci Bezpečné klíče organizuje zámkařská společnost ASSA ABLOY, která v Čechách vyrábí cylindrické vložky pod známou značkou FAB. Seznam dalších kontrolních míst, kde vám poradí v otázce zabezpečení, najdete tady.

Autoři

Štítky Liberec, Jablonec, Jan Hrnčíř, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak bezpečné máte klíče? Nechte si je v Liberci zdarma zkontrolovat  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.