Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dny českého piva – šance zajít si na Svijany zdarma

V neděli 27. září odstartuje třetí ročník pivního svátku – Dny českého piva. Letos potrvá akce celý týden, takže na malé „svijanské“ zdarma můžete zajít do 50 svijanských hospod a restaurací až do 3. října. Pivovar Svijany se do projektu už třetím rokem a i letos nabídne ve vybrané padesátce „svých“ podniků malé pivo zdarma k hlavnímu jídlu.

„Dny českého piva vnímám jako návrat k podstatě českého restauratérství. Odjakživa byly hospody místem, kde se lidé setkávali a diskutovali. Mrzí mě, že dnes se tato lidská pospolitost a sdílení zážitků vytrácí. Věřím, že Dny českého piva vrátí aspoň na několik dní lidi do hospod a připomenou jim, že strávit pár desítek minut nad poctivým pivem s partou přátel je mnohem užitečněji strávený čas než doma u televize nebo počítače,“ říká sládek Pivovaru Svijany, Petr Menšík.

Malé pivo zdarma k hlavnímu jídlu najdete v padesátce svijanských podniků po celé republice. Chybět mezi nimi nebudou liberecký Radniční sklípek, vlajková značková loď pivovaru, Zámecká konírna, pivovarská hospoda ve Svijanech nebo pražská Všebaráčnická Rychta. Vybrané restaurace nabídnou i speciální menu.

Více informací o pivovaru naleznete na www.pivovarsvijany.cz.

Napsala redakce

Štítky české pivo, pivo, hospoda, restaurace, Svijany, Pivovar Svijany, svátek, Petr Menšík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dny českého piva – šance zajít si na Svijany zdarma  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.