Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Liberecká přehrada ožije díky Harcov Welcome Party 2015

Akademický rok studentů se nezadržitelně blíží a zúčastnit se jeho zahájení máte možnost už o nejbližším studentském víkendu, tedy příští středu. Vše vypukne 30. září na liberecké přehradě v Beach Clubu od 18 hodin. Jedná se již o druhý ročník libereckého zahájení vysokoškolského roku.

Oproti minulému ročníku, ten letošní se nese v exkluzivnějším stylu. Součástí programu je například talk show Jakuba Děkana, jedním z hostů bude Muž roku 2015 Jakub Kraus, takže minimálně dámské osazenstvo se může těšit na příjemnou podívanou, další hosté prozatím nejsou zveřejněni.

V další části zábavného programu se můžete těšit na Break Dance Show, kterou si pro vás připravila skupina tanečníků z PekloSonic Force. O hudební doprovod se postarají DJs jako Yendys, Daywick nebo Experimental Cabaret ve složení Daroot, Czervas a další. Třešničkou na pomyslném dortu oslav příchodu nového školního roku bude mini ohňostroj, který se vloni setkal s velkým úspěchem.

Pokud tedy kolonka s 30. zářím ve vašem diáři zeje prázdnotou a máte chuť se odlehčeně kulturně obohatit, tak nezapomeňte vyrazit na libereckou přehradu.

Napsala Petra Minaříková

Štítky přehrada, Jakub Děkan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká přehrada ožije díky Harcov Welcome Party 2015  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.