Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kašparovo taškaření pomáhá najít si práci

V sobotu od 15 hodin proběhne v Oblastní galerii Lázně 2. ročník benefice Kašparovo taškaření. Všichni přítomní si budou moci pořídit ručně vyrobenou tašku. Děti se pobaví u pohádky Krása nesmírná, kterou zahraje soubor Veselé loutky. Dobrovolníci a kavárna Art Café připravili drobné občerstvení. Taškaření provede svým slovem herec Martin Polách.

Centrum Kašpar vyzvalo veřejnost, aby ušila látkové tašky. „Od začátku jsme nadšení. Nejdříve nás potěšily pozitivní reakce lidí a přísliby k šití. Teď máme radost z tašek, které k nám lidé přinášejí nebo posílají poštou. Obdivujeme, s jakou zručností jsou vyrobeny,“ uvedla Petra Hottmarová, koordinátorka kampaně.

Do kampaně se zapojila opravdu velká spousta lidí. Centrum Kašpar získalo tašky z celé České republiky, ze Slovenska a jednu dokonce až z Nepálu. Podpořte dobrou věc i vy. Výtěžek použije Centrum Kašpar na služby pro své klienty a klientky, kteří hledají práci. Loni se vybralo 18 000 Kč. Peníze pomohly 8 lidem. Přijďte si vybrat tašku pro sebe, nebo jako dárek pro někoho blízkého!

Tisková zpráva

Štítky Česko, Slovensko, Nepál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kašparovo taškaření pomáhá najít si práci  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.