Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Advent je tady! Přijďte si vyrobit vánoční ozdoby do Větrníku

Nejen tvořivým dílničkám, zdobení perníčků a výrobě vánočních ozdob bude zasvěcena v DDM Větrník sobota 28. listopadu. Během Adventu s DDM Větrník si mohou děti užít v domě dětí a mládeže také jiné než jen vánoční aktivity, například v tělocvičně vyzkoušet svou šikovnost na prolézačkách nebo si pohrát s autodráhou. Hlavní program, který začíná v 10.00 hodin ráno, však bude věnován tak, jak se sluší v adventním čase, přípravám na Vánoce.

„Advent děláme ve Větrníku každý rok už mnoho let, je to tradice. Vánoce jsou rodinné svátky. Akce pro rodiče s dětmi k nim přirozeně patří, proto Advent s DDM Větrník připravujeme pravidelně," vysvětlila ředitelka Větrníku Jana Pavlíková„Děti si vedle zdobení perníčků z vizovického těsta zkusí vytvořit svůj papírový betlém nebo vyrobit drátěné vánoční ozdoby, ale i třeba placky na trika. Aby se zabavili i kluci, bude jim k dispozici také například autodráha a herna," dodala.

Advent ve Větrníku zahájí loutková pohádka divadla Spojáček. Návštěvníci zhlédnou také vystoupení místních mažoretek. Akci uzavře ve 14.30 hodin společné zpívání koled u stromečku na zahradě Větrníku. Vstupné pro jednu osobu činí 60 korun.

Autoři | Foto Jívová

Štítky vánoční ozdoby, Větrník, advent, Vánoce, Jana Pavlíková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Advent je tady! Přijďte si vyrobit vánoční ozdoby do Větrníku  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.