Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Česká aplikace na balení žen bourá na Slovensku rekordy

Brněnský tým kreativců vypustil na trh aplikaci Becomme, která pomáhá osamělým a stydlivým mužům s oslovováním žen. Aplikace je dostupná pro iOS a Android od 10. února a na Slovensku již obsadila přední příčky žebříčků nejstahovanějších aplikací.

Někteří z mužů mohou mít problémy s oslovením něžnějšího pohlaví. Právě kvůli tomu se rozhodl tým složený ze dvou Čechů a dvou Slováků vytvořit aplikaci, který v takové situace pomůže. Výsledkem jejich několikaleté práce je aplikace Becomme, která zvyšuje mužům sebevědomí, radí jim témata ke konverzaci a to vše situuje do různého prostředí. Aplikace obsahuje více než 700 způsobů pro první oslovení ženy, přes 100 otázek na rande a desítky teoretických článků. Nechybí ani reálné konverzace doplněné o zkušenosti.

Aplikace je na trhu necelý týden a na Slovensku se již objevila na druhém místě nejstahovanějších aplikací. Předběhla tak v počtu stažení i takové giganty jako je Facebook, Twitter, Tinder nebo Instagram. Velkou výhodou je, že uživatelé Becomme nenarazí na žádnou reklamu a za její stáhnutí nemusí vůbec nic platit. Na trhu neexistuje podobná aplikace, je tedy první svého druhu.

O aplikaci

Aplikace Becomme je rozdělena do tří kategorií podle situací – na rande, venku nebo online. V kategoriích poté uživatelé naleznou celkem třináct oblastí, kde může muž potkat a oslovit ženu. Obsahuje více než sedm set praktických hlášek a vět, které pomohou v řadě situací. Je tedy permanentním pomocníkem pro takové muže, kteří potkávají ženy, jež by chtěli oslovit, ale nemají dostatečnou odvahu nebo nápad, jak začít.

Becomme je zdarma dostupná na Google Play, Appstore a na oficiálních webových stránkách aplikace www.becommeapp.com. V České republice a na Slovensku neexistuje srovnatelná aplikace s takovým množstvím informací a rozsahem. O velkém úspěchu hovoří také hodnocení dosavadních uživatelů, kteří dali aplikaci více jak 4 hvězdičky.

Autoři

Štítky Slovensko, Android, iOS, Facebook, Twitter, Instagram, Tinder, rekord, Google Play, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká aplikace na balení žen bourá na Slovensku rekordy  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.