Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak začít psát tvořivě, s lehkostí a bez obav

PR článek

Chtěli byste začít psát a nevíte jak na to? Rádi píšete a chtěli byste se v psaní zdokonalit? Nemůžete najít ta správná slova, a tak raději psaní odkládáte? Chcete mít svůj blog a nemáte odvahu vyjít ze sebe a své myšlenky zveřejnit? Potřebujete psát propagační a reklamní texty tak, aby zaujaly čtenáře a přinesly očekávaný efekt?

Pokud vás tato témata zajímají, pak právě pro vás je připraven na sobotu 18. února dopolední workshop Jak psát tvořivě a s lehkostí, který připravila koučka, lektorka, bývalá novinářka a tisková mluvčí Lenka Markovičová.  A Co se můžete během tří hodin dozvědět a naučit? „Během semináře se například dozvíte, nejen jak sestavit nadpis nebo titulek tak, aby čtenáře zaujal, jak psát online texty, propagační a reklamní materiály, ale také jak pojmenovat různé strachy a obavy, které vám brání začít se psaním, jak je přijmout, aby vám nestavěly zbytečné překážky,“ říká o semináři Lenka Markovičová. Určitě zajímavým tématem je také jak a kde hledat inspiraci ke psaní, pokud se nemůžete dostat přes prvních pár začátečních vět. „Během workshopu budu s vámi sdílet i své letité zkušenosti z praxe redaktorky a šéfredaktorky denního zpravodajství.  Budeme prakticky pracovat s různými druhy textů,“ upřesňuje lektorka.

A co o workshopu říkají ti, co ho absolvovali? "Zúčastnila jsem se semináře na podzim roku 2016. Lenka nás svým milým přístupem velmi uvolnila  a  inspirovala  k nerušenému soustředění a aktivnímu psaní, takže jsem psala tak nějak automaticky a v pohodě. Neprobudil se ve mně vnitřní rodič – či sebekritický cenzor, který se jindy mým slovům vysmívá a brzdí mě v další tvorbě.   Moc mě překvapilo, jak jsem za velmi krátkou dobu napsala poměrně velké kusy textu, které měly hlavu a patu a byly vtipné, a to nejen texty prozaické, ale i báseň,“ říká vysokoškolská profesorka Jitka Josífková.  „Odcházela jsem ze semináře s pocitem, že teď už stačí jen najít čas k pravidelnému tvůrčímu psaní inspirovanému četbu zajímavých literárních děl. Seminář proto doporučuji nejen tomu, kdo chce začít publikovat, ale každému.“

Seminář absolvovala také top manažerka Katarína Šímová: „S Lenkou jsem absolvovala její první seminář Tvůrčího psaní. Byl to pro mně krásný a inspirující zážitek. Zajímavý a profesionální výklad zkušené novinářky v kombinaci s praktickými ukázkami a možností vyzkoušet si něco napsat i sama,“ řekla o semináři.

Podrobnosti o semináři a registraci na něj najdete na webových stránkách www.lenkamarkovicova.cz v odkazu Akce a Semináře.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak začít psát tvořivě, s lehkostí a bez obav  |  Radilka  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.