Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Liberecký Frýdek má po faulu pochroumaný kotník. Snad to nebude na dlouho, doufá trenér Slovanu Kozel

Slovan předvedl na Bohemians dobrý výkon a vyhrál 2:0. Radost ale trenéru Kozlovi kazil fakt, že se v utkání zranil ofenzivní záložník Frýdek, kterého za červenou kartu fauloval Petrák. Liberecký hráč si při zákroku zranil kotník a Luboš Kozel doufá, že nebude zraněný dlouho.

Jak hodnotíte utkání s Bohemians?
Musím být spokojený, vyhráli jsme. Pod tlakem jsme byli jen krátkou část zápasu. Jinak jsme byli nebezpeční. Hned v úvodu jsme dali branku, podobně jako ve druhém a Bohemkou to hodně otřáslo. Utkání jsme měli víceméně pod kontrolou, i když nám to zkomplikovala červená karta.

Byl to váš záměr zaměřit se na úvody poločasů a domácí zaskočit?
Apel od nás jde vždy, abychom do utkání vstoupili aktivně. Když se vám povede dát gól, je to něco navíc. Aktivita na míči je vždy cesta k úspěchu.

Prosadili se oba střední záložníci, od nich asi moc gólů neočekáváte?
Je to tak. Minule po zápase s Plzní jsem zase dostal otázku, jestli by nám nepomohl gólový útočník. Není to o jednom hroťákovi, aktivní musí být i ostatní hráči, aby se soupeř nemohl koncentrovat jen na jednoho hráče.

Posunuli jste se na třetí místo tabulky. Na to se asi kouká hezky?
Samozřejmě, to je ale jen průběžný výsledek. Mě ale těší, že opakovaně jsme schopní hrát fotbal, který chceme. Udrželi jsme i nulu, takže i defenziva dokáže být pevná.

Christián Frýdek musel po faulu střídat. Jak to s ním vypadá?
Těžko říct. Nechci předvídat nebo tipovat, ukáže se zítra (v pondělí – pozn. redakce), kdy jde na sono, jedná se o kotník. Uvidíme, budeme doufat, že to nebude na dlouho, protože už máme mimo Doumbiu, Ghaliho a kdyby nám ještě vypadnul Frýďas, navíc Valenta dostal červenou, tak hráčů do středu zálohy moc nemáme.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, bohemians, kozel, frýdek, Christian Frýdek, trenér, FC Slovan Liberec, Bohemians 1905, Luboš Kozel, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký Frýdek má po faulu pochroumaný kotník. Snad to nebude na dlouho, doufá trenér Slovanu Kozel  |  Rozhovory  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.