Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.
PR článekStředa, 16. května 2018, 13:57
Letošní ročník gurmánského Beko Fresh festivalu se ponese v duchu prezentace nejvyšší domácí i zahraniční gastronomie. S podtitulem „MILUJEME DOBRÉ JÍDLO!“ zamíří o víkendu 26. a 27. května do Liberce. A Liberecká Drbna si připravila soutěž o vstupy a také ochutnávku degustačního menu Zdeňka Pohlreicha.
Fresh Fest nabídne nejen bohatý program založený na gurmánských zážitcích a velkolepé show s vystoupením známých kuchařských es, ale také představí zajímavé kulinářské směry. Jedním z nich je extrémní catering.
„Na festivalovém menu se tentokrát objeví medvěd, který je ze Slovinska, buvol z východomaďarské puszty, vietnamskou krajtu a krokodýla ze Zimbabwe,“ uvedl majitel firmy Husí játra Filip Töpfer, který světem extrémního cateringu provede všechny nadšené experimentátory.
Kromě extravagantních pochoutek se ale během víkendu ve sportovním areálu ve Vesci představí také to nejlepší z klasické kuchyně nebo zahraničních delikates a chybět nebudou ani živá show pod vedením věhlasných šéfkuchařů, jakými jsou Zdeněk Pohlreich, Roman Paulus, Marcel Ihnačák, Roman Vaněk, Ivan Vodochodský.
Propojení kvalitního vína s jídlem přiblíží Kamil Piálek a v molekulární mixologii plné barev vystoupí Tomáš Kubíček. Za Pilsner Urquell vystoupí profesionálové Václav Berka, Pavel Zítek nebo Vojtěch Homolka. Provoněnou show s výbornou kávou předvede Roberto Trevisan. Prvorepublikovou gastronomii představí šéfkuchař Radek David.
Vítězi naší soutěže se stávají TEREZA CHLUPSOVÁ a TOMÁŠ STRÁNSKÝ. Gratulujeme!
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.