Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na domácí zápas Bílých Tygrů proti Plzni

Dvě venkovní utkání mají nyní na programu liberečtí hokejisté. Už v pátek hrají ve Vítkovicích, v neděli pak na Spartě. Doma se představí až příští středu proti Plzni a Liberecká Drbna má pro tři čtenáře po dvou vstupenkách.

Tygrům se především v domácí aréně velmi daří. Z posledních třinácti zápasů dvanáctkrát vyhráli, naposledy v bláznivém utkání přetlačili vedoucí Třinec. A i zápas s Plzní slibuje dramatickou podívanou, Plzeň se v posledních týdnech zvedla a vítězí, pomohl jí především návrat Jana Kováře, který se neúspěšně snažil prorazit v NHL.

Zápas proti Plzni se hraje netradičně ve středu od 18 hodin. Chcete vyhrát vstupenky? Stačí odpovědět na jednoduchou otázku níže. Tři výherci byli vylosováni, kontaktovali jsme je emailem. 

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři Liberec, hokej, extraliga, Plzeň, soutěž, vstupenka, Drbna.cz, Vítkovice, National Hockey League, Třinec

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na domácí zápas Bílých Tygrů proti Plzni  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.