Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Křižanské léto letos navštíví nejznámější herecké osobnosti

PR článek

Již sedmý ročník Křižanského léta v obci Křižany letos nabízí skvělou podívanou. Od začátku července až po konec srpna je v nabídce hned pět divadelních představení ve kterých se představí například Simona Stašová, Ivana Chýlková, Ondřej Vetchý, Zlata Adamovská, Miroslav Etzler a další.

Je se na co těšit 

Hned pět divadelních představení začínajících shodně v 19:30 letos nabídne skvělou podívanou pro všechny milovníky kultury.  

6. července se nám představí Simona Stašová v její one woman show komedii nazvané Shirley Valentine, která je určena všem divákům s dobrým vkusem pro zábavu. 



Multifunkční amfiteátr v Křižanech, kde se festival již sedmým rokem koná je ideálním místem hned z několika důvodů. Divadelní představení hraná pod širým nebem nabízejí výjimečný kulturní zážitek. Navíc z Liberce je to opravdu blízko a již nyní je opět možné na místo přijet cestou přes Ještěd.  Dalším benefitem může být i to, že festivalová představení mohou být ideálním zakončením dne, který jste si vyhradili na výlet po okolí.“ říká ředitel festivalu Křižanské léto Luboš Hruška. „V neposlední řadě je důležité zmínit že v době, kdy ve vnitřních prostorách stále platí nařízení o nošení roušek, si venkovní představení užijete bez omezení” dodává Hruška. 

Zpátky k programu  

Po one woman show Simony Stašové přijde na řadu brilantní fraška, která získala obrovský úspěch po celém světě. Hra s názvem Prachy!!! nabídne zábavnou zápletku ve které budou v hlavní roli především bankovky v hodnotě tři čtvrtě milionu liber. Představení je v Křižanech k vidění 19. července.



12. srpna do Křižan zavítá Zlata Adamovská, Ilona Svobodová a Anežka Rusevová, které se představí jako tři ženy v jedné panelákové kuchyní ve hře s názvem Tři Grácie z umakartu. 



O týden později se přesvědčíme, zda je opravdu “Rodina základ státu”. Křižanské léto pohostí takové herce jako je například Miroslav Etzler, nebo Richard Trsťan. Děj se odehrává v londýnské nemocnici a věřte, že v této komedii jde o život!



Komedie o módě, dietě, touze po lásce, milostných dobrodružstvích, chlípném včelaři a překvapení v kompostu. Tak by se dala popsat dvě a půl hodiny trvající divadelní hra s názvem 4 sestry. V hlavních rolích Berenika Kohoutová, nebo také Jana Stryková. Těšit se na ni můžete 31. srpna



Vstupenky na jednotlivá představení můžete zakoupit např. ZDE. V případě že jste kulturní nadšenec, tak určitě oceníte permanentku se vstupem na všech 5 divadelních představení Křižanského léta 2021 za zvýhodněnou cenu 1990,- Kč. Permanentky objednáte na e-mailu: vstupenky@krizanskeleto.cz.

Soutěž o dvě permanentky na Křižanské léto a také vstupenky na představení Shirley Valentine. Gratulujeme výhercům. Permanentku získává Karel Zadražil a Petra Zaplatílková. Vstupenky na Shirley Valentine Jana Nykodýmová, Mirka Špindlerová, Ilona Šturmová, Jan Kubálek a Lucie Novotná. Výherce budeme kontaktovat emailem.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Křižanské léto

Štítky křižany, křižanské léto, kultura, divadlo, léto, divadelní představení, představení, Simona Stašová, Zlata Adamovská, Miroslav Etzler, vstupenka, Ivana Chýlková, Ondřej Vetchý, Luboš Hruška, Ilona Svobodová, Jana Stryková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Křižanské léto letos navštíví nejznámější herecké osobnosti  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.