Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Drbna a knihkupectví Fryč vám dají slevu na nákup i knížku zadarmo

Svátek zamilovaných je za dveřmi, máte už dárek pro svou drahou polovičku? Ne? Drbna má pro vás tip na dárek! V knihkupectví Fryč můžete celý víkend vybírat z knih ve speciální valentýnské akci. Ta se vztahuje na knihy s divokou, romantickou nebo lechtivou tématikou. Na ně dostanete čtrnáctiprocentní slevu.

„Ta se týká oddělení vztahy & erotika a ženské romány a několika "dravých" hříček,“ říká knihkupec Martin Fryč. Pro dárek je možné přiběhnout i na poslední chvíli. Ve valentýnskou neděli 14. 2. je otevřeno od 14 do 18 hodin

A máme pro vás také pár tipů, čím obdarovat partnera či partnerku. Akce se vztahuje právě třeba na tyto knihy. Jednu z nich si navíc jeden ze čtenářů odnese za odpověď na jednoduchou otázku, kterou najde na konci článku.

E. L. James: Grey 
Celosvětově úspěšná erotická sága Padesát odstínu šedi pokračuje! Prožijte známý milostný příběh tentokrát z pohledu neodolatelného Christiana Greye, který vás zavede do svého vlastního světa. 
Nakl. XYZ, vázaná, 560 stran 

Budoárová bible - Průvodce sexuálním potěšením pro moderní dobu 
Kniha nabízí bez jakýchkoli předsudků aktualizovaný pohled na lidskou sexualitu – již neexistují žádná zbytečná tabu, o všem je možno mluvit otevřeně, pozitivně a bez zábran. Cílem našich sexuálních aktivit je přece osvobodit mysl, být šťastni, cítit se příjemně a užívat si rozkoše… 
autorka: Betony Vernonová, nakl. Dybbuk, vázaná, 352 stran 

Pexeso: Kámasútra / Černý Petr: Kámasútra 
Tradiční hry v netradičně lechtivém podání – veselý dárek nebo dvířka k divokému večeru? 

Cesta nespoutané ženy 
Průvodce ženy světem mužů, sexu a nejhlubších rozkoší lásky Kniha odpovídá na odvěkou touhu žen po lásce. Možnost najít "toho pravého" je úzce provázaná s naší schopností, ochotou a odvahou otevřít se lásce. 
Autor: David Deida, nakl. Synergie, vázaná, 224 stran 

Láska jako životní styl 
Kniha je neocenitelným zdrojem moudrých rad a inspirací pro budování spokojeného života naplněného láskou. Autor na příbězích ze skutečného života ukazuje překážky a nedorozumění, která narušují mezilidské vztahy, a navrhuje možná řešení. 
Autor: Gary Chapman, nakl. Návrat domů, brožovaná, 232 stran

SOUTĚŽ SKONČILA:
Ze všech 68 odpovědí, jak strávíte svátek zamilovaných, jsme vylosovali jediného výherce. Tím je Petr Kurtin, který nám napsal: "K letošní neděli 14. února u nás nepatří slovo "oslavit", my s manželkou jsme zamilovaní stále a svátek zamilovaných nepotřebujeme. Nicméně, když už bude ta neděle a protože budeme mít oba volno, vyrazíme spolu na procházku po městě, jejíž součástí bude návštěva cukrárny s kávou a zákuskem. No, když bude ten Valentýn, se dvěma zákusky."

Foto pixabay.com

Štítky kniha, láska, soutěž, E L James, Den svatého Valentýna, Gary Chapman, David Deida, Betony Vernon, Padesát odstínů šedi, Pexeso

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Drbna a knihkupectví Fryč vám dají slevu na nákup i knížku zadarmo  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.