Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte pro své děti zážitkový den u koní!

Mají vaše děti rády koně? Pak se zúčastněte soutěže o poukaz na „Den s koňmi“ pod vedením zkušených instruktorů. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a poukaz pro jedno dítě může být váš. Den s koňmi se koná v sobotu 7. května v hiporehabilitačním středisku Svítání v Tanvaldě.

Během programu se děti dozvědí, jak se o koně starat, naučí se je čistit, připravit k ježdění a budou samozřejmě i jezdit. Kromě toho je čeká spousta her i zábavného tvoření. Do kontaktu přijdou nejenom s velkými koňmi, ale také s malými shetlandskými pony. Poznají, jaké mají koně vztahy ve stádě, jak je to s jejich krmením a denním režimem. To vše v krásném prostředí pod tanvaldským Špičákem. Akce je určena pro děti od 6 do 12 let.

Soutěž skončila. Výhercem se stává Jarmila Dvořáková.

O Svítání

Hiporehabilitační sdružení Svítání působí v Libereckém kraji již od roku 1999 a nabízí hipoterapii (metoda fyzioterapie) pro děti od 3 měsíců, zájmový kroužek pro děti od 3 let - Hry s koňmi, či zážitkové celodenní programy pro děti pod názvem Den s koňmi.

Tým Svítání tvoří zkušené a vzdělané fyzioterapeutky, cvičitelky koní a manažerky. Profesionální úroveň prováděných služeb ocenila i Česká hiporehabilitační společnost udělením statusu "Střediska praktické výuky" (2003) a v r. 2015 získalo také status "Středisko doporučené hiporehabilitace". V současnosti je Svítání jediným hiporehabilitačním střediskem registrovaným Českou hiporehabilitační společností v Libereckém kraji.

Klienty Svítání jsou zejména děti a miminka od věku 3 měsíců s centrální koordinační poruchou, dětskou mozkovou obrnou, opožděným psychomotorickým vývojem, zrakovými a sluchovými vadami, autismem, hyperaktivitou, ortopedickými problémy a po úrazech.

Autoři

Štítky soutěž, Tanvald, Liberecký kraj, Tanvaldský Špičák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte pro své děti zážitkový den u koní!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.