Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tipy, jak vyhledávat na Favi

PR článek

Na Favi pomocí chytrých filtrů najdete nábytek přesně podle vašich představ během chvilky. Následující typy filtrování vám napoví, jak hledat krásný nábytek snadno a rychle.

Zařizujete domov se vším všudy a čeká vás výběr od podlahy po lustry, nebo jen zkrátka ještě nemáte jasnou představu? Pak na Favi stačí použít základní typy vyhledávání, které vám rozhodování ulehčí. 

Podle stylu

S filtrováním podle jednotlivých stylů se obejdete bez interiérového designéra. Stačí jedno kliknutí a místnost zařídíte v uceleném duchu. Nábytkem počínaje a dekoracemi a osvětlením konče. Stačí si jen vybrat. Toužíte po trendy skandinávském minimalismu v neutrální odstínech? Nebo chcete domov s nádechem nostalgie v retro stylu? Na Favi si z interiérových stylů vyberou milovníci minimalismu, vintage, provance i industriálního stylu. A zařídit si domov podle svého gusta je tak s tímto filtrem hračka. 

Podle místnosti

Ať už si vybavujete obývák pěkně od podlahy, nebo potřebujete doladit dětský pokojíček, nabídku ze všech obchodů si na Favi roztřídíte podle konkrétní místnosti. Samozřejmostí je pak možnost vybírat podle jednotlivých kategorií vybavení, jako jsou například postele, osvětlení nebo dekorace. 

Filtry zaostřené na detail 

Jste perfekcionisti a vše máte promyšlené do nejmenšího detailu? Pak uvítáte podrobné filtry v jednotlivých sekcích nábytku. Záleží jen na vás, jaké parametry si nastavíte. A to nejen u větších kusů nábytku, ale i maličkostí, jako jsou třeba vázy, noční stolky nebo police.

Zaměřeno na rozměr

Nábytek, který sedne vašemu domovu na míru, najdete jednoduše podle filtrování rozměrů. To se hodí hlavně při vyhledávání kuchyňských linek, sprchových koutů nebo třeba postelí. I do malé ložnice, tak jedním kliknutím najdete postel, která vám tam padne jako ulitá. V tomto případě využijte i filtrů, které vám vytřídí postele s úložnými prostory nebo vysokým čelem. Ušetřený čas pak můžete věnovat třeba výběru povlečení a drobnostem pro kvalitní spánek. 

Na materiálu záleží

Druh materiálu je jednou z nejdůležitějších vlastností každého kousku, který si domů pořídíte. U nábytku si tak můžete vybrat nejen, jestli chcete lamino, masiv nebo ratan, ale dokonce i dekor dřeva. Ve filtrování pak stačí například vybrat, že chcete jen výrobky z masivu s borovicovým dekorem. Snadno tak vyberete nábytek, který spolu bude ladit, navíc nemusíte mít vše od jednoho obchodníka a váš domov tak nebude vypadat jako z katalogu. 

Nebojte se barev

Barevné ladění v interiéru je na Favi hračka. Když máte jasnou představu, jaké barvy chcete v interiéru mít, vyfiltrujte si konkrétní odstíny. Chcete-li prostor opticky zvětšit, sáhněte spíše po světlejších barvách. Rozhodně to ale neznamená, že váš domov musí být fádně bílý. Přidejte pár kousků ve výrazných barvách, které interiéru dodají šmrnc a energii. Pokud naopak rádi mícháte barvy a vzory, vybírejte spíše z pastelových odstínů, které vypadají skvěle i v pestrobarevném mixu.

Drobnosti, které rozhodují

V jednotlivých sekcích pak můžete jít s filtrováním opravdu do detailu. Například u lustrů lze zvolit jejich tvar, u odkládacích stolků typ nohou, u hrnců jejich objem a podobně. Ať už jsou zkrátka vaše parametry jakékoli, díky filtrování na Favi lehce najdete to, co potřebujete v nabídce od více než 600 e-shopů a kamenných obchodů.

Funkce

Někdo má nároky vyšší, někdo zase dává přednost jednoduchosti. Od toho je tu filtr funkce, jehož pomocí najdete vybavení, jaké vám bude vyhovovat. Nehrozí tak, že si domů pořídíte kousek, který splňuje vaše potřeby jen částečně. S tímto filtrem rychle a snadno vyberete i vybavení, jehož výběr obvykle zabere spoustu času. Chystáte se na nákup sedačky? Na Favi je to hračka. Ve filtrech si jednoduše vyberete tvar i přesný typ sedací soupravy, její umístění, úložný prostor, počet míst, a dokonce i variantu rohu. 

Ohodnoť článek

Štítky nábytek, styl, Favi online s.r.o., domov, postel, hračka, interiér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tipy, jak vyhledávat na Favi  |  Život a styl  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.