Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Narozeniny ve vesmíru, v džungli nebo pod mořem. Funpark Babylon se postará o jedinečnou dětskou oslavu

PR článek

Narozeninový den je pro každé dítě velkou událostí. Udělejte malým oslavencům a jejich kamarádům radost v podobě narozeninové oslavy ve Funparku Babylon a sobě ušetřete starosti s přípravou. Vybrat si můžete jednu ze šesti tematických party místností, které udělají z výjimečného dne vašich ratolestí nezapomenutelný zážitek.

„Pokud nevíte, kde uspořádat dětem narozeninovou oslavu, můžete využít Funpark Babylon. Postaráme se o výzdobu, občerstvení, dort, malou pozornost pro oslavence a především o skvělou aktivní zábavu," uvedla Kateřina Plšková.

Funpark Babylon disponuje šesti party místnostmi, které jsou různě tematicky vyzdobeny. Každé dítko si tak přijde na své. „Oslavu může parta slavitelů strávit v podmořském světě, vesmíru, džungli nebo mezi indiány, dinosaury či lesními vílami," přiblížila Plšková.

 

Můžete vybírat rovnou ze tří narozeninových balíčků: Lemur, Gibon a Šimpanz. V nich je zahrnuto občerstvení dle daného balíčku, přípitek, výzdoba, celodenní vstup do Funparku a vstup jednoho dospělého zdarma. Součástí oslavy je spousta dobrot pro malé rošťáky a narozeninový dort různých příchutí, o které se postará jedinečná cukrárna. I dort bude tematicky vyzdoben. Podrobnou nabídku naleznete zde. Přinést si můžete samozřejmě i svůj dort.

Další občerstvení je možné objednat z této nabídky, ve které najdete sladké koláčky, mini poháry, chlebíčky i jednohubky, nabídku nápojů a mnoho dalšího.

Funpark stojí na místě bývalého nákupního městečka a nabízí dětem mnoho zábavných atrakcí, na kterých si procvičí nejen pohybové dovednosti, ale i představivost a tvořivost. Zaručeně se vyřádí a rodiče si mohou odpočinout třeba u dobré kávy.

Minimální počet dětí na oslavě je šest včetně oslavence, maximální kapacita je sedmnáct osob. Pokud je vaše skupina početnější – do 25 osob – ani to není problém. Oslava se může konat v místnosti Podmořský svět. Je však nutné individuální objednání oslavy. Pokud chcete využít nabídku Funparku Babylon, stačí vybrat datum oslavy v kalendáři a vyplnit ve formuláři další údaje. „Rezervace lze provádět minimálně 5 dní předem," doplnila Plšková. 

Funpark nezapomněl ani na narozeninovou pozvánku, kterou si můžete stáhnout a rozeslat. Narozeninovým dnem však zábava nekončí. Oslavenec dostane navíc dárek v podobě dvou voucherů do Lunaparku, Funparku nebo Aquaparku.

Lunapark nabízí dětem možnost užít si pouťové atrakce – ať je léto, nebo zima. Mohou se svézt na kolotočích, vyřádit se na nejrůznějších prolézačkách, houpačkách i trampolínách, ale také v nafukovacím hradě či na autodromu. V jedinečném Aquaparku Babylon si zase děti mohou dopřát vodní radovánky. Kromě bazénů tam návštěvníci najdou čtyři tobogány i adrenalinový trychtýř, skluzavky, divokou řeku nebo jeskyně s akvárii.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky slavnost, Babylón, dort, vesmír, džungle, moře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Narozeniny ve vesmíru, v džungli nebo pod mořem. Funpark Babylon se postará o jedinečnou dětskou oslavu  |  Život a styl  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.