Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Fotograf a cestovatel budou propagovat Liberecký kraj jako turistický region

Liberecký kraj představil ambasadory cestovního ruchu pro rok 2023. Stali de jimi cestovatel s přezdívkou The Fotr fotograf a cestovatel Ondřej Holas. Jejich úkolem bude lidi lákat na zajímavé turistické cíle v kraji nebo dávat tipy rovnou na celé výlety.

„Víme, že pro velkou část potenciálních návštěvníků jsou tito lidé inspirací a rádi se řídí jejich tipy na výlety a dovolené. Umí neotřelým způsobem ukazovat zajímavá místa. Jsem ráda, že jsme se domluvili na spolupráci,“ uvedla Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

The Fotr zval do Libereckého kraje prostřednictvím svých námětů už v minulém roce, a tak v propagaci pokračuje, Ondřej Holas vystřídal jiného kolegu fotografa Jana Řeháka. Tipy pro výlety s dětmi bude představovat The Fotr se svojí rodinou v rámci pěti víkendových výletů. V březnu zavítá do Jizerských hor, v létě pak do Lužických hor a Máchova kraje, podzim stráví v Českém ráji. V zimě představí krásy Krkonoš.

Ondřej Holas již v únoru zamíří do Krkonoš k rokytnickým Hlídkám na Stráži, kde vznikne série fotografií a videí pro sociální sítě. „V plánu jsou nadále pravidelné výlety každý měsíc a dva víkendové výlety s rodinou – v březnu se Holas vypraví na přechod Jizerek z Polska,“ dodal Jan Mikulička z tiskového oddělení Libereckého kraje.

Aktuální informace o výletech i tipy obou ambasadorů najdou zájemci na sociálních sítích Region Liberec a turistickém portálu www.liberecky-kraj.cz.  

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Liberecký kraj

Štítky cestování, Liberecký kraj, turistika, cíle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotograf a cestovatel budou propagovat Liberecký kraj jako turistický region  |  Život a styl  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.