Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Hlasujte o drbňátko měsíce listopadu

Spouštíme hlasování o Drbňátko měsíce listopadu. Jsou roztomilá a váš hlas by si jistě zasloužily všechny, pro tři miminka s nejvíce hlasy ale máme v redakci připraveny dárkové tašky od drogerie dm v hodnotě 2000, 1500 a 500 korun. Hlasovat můžete přímo v galerii. Pozor, musíte být registrování a přihlášeni na webu.

Vyhlašujeme soutěž říjnových drbňátek. Od společnosti dm drogerie markt Česká republika získají tři drbňátka s největším počtem hlasů dárkové balíčky v hodnotě 2000, 1500 a 1000 korun. Hlasování je jednoduché – stačí se registrovat na webu Liberecké Drbny, přihlásit se, rozkliknout připojenou fotogalerii v článku a dát hlas tomu miminku, které se vám zdá nejroztomilejší. Každému miminku můžete dát jeden hlas. Facebookové hlasy ani hlasy hodnocení fotografie nebudou brány v potaz.

Drbňátka listopad 2019

Středa, 4. prosince 2019, 10:54

Matěj Malý
Jakub K.

Všem miminkům přejeme, ať se jim na tom našem světě líbí, a maminkám a Krajské nemocnici Liberec děkujeme za spolupráci! Hlasování bude ukončeno v pondělí 6. ledna 2020. V případě zájmu o zařazení do soutěže zašlete fotografii miminka z liberecké porodnice na adresu drbnatko@libereckadrbna.cz.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Drbňátko, Drbňátko měsíce, nemocnice, nemocnice liberec, dm, dm drogerie, Dm-drogerie markt, soutěž, Česko, Krajská nemocnice Liberec, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Hlasujte o drbňátko měsíce listopadu  |  Drbňátko měsíce  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.