Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Hlasujte pro drbňátko za měsíc červenec

Hlasování o drbňátko června je u konce. Na prvním místě se umístil Péťa. Druhou příčku získal díky hlasům Ludík Novotný a třetí místo patří Filípku Boháčkovi. Gratulujeme! Nyní startujeme hlasování o červencové drbňátko, pošlete nám fotografii i vašeho miminka a vyhrajte tašku od drogerie dm.

Na zmíněná miminka čekají v redakci Liberecké Drbny dárkové balíčky od společnosti dm drogerie markt Česká republika! Prosíme rodiče, ať nás kontaktují na e-mailu sefredaktor@libereckadrbna.cz a domluví si termín předání.

Nyní vyhlašujeme soutěž červencových drbňátek. Od společnosti dm drogerie markt Česká republika získají tři drbňátka s největším počtem hlasů dárkové balíčky v hodnotě 2000, 1500 a 1000 korun. Hlasování je jednoduché – stačí se registrovat na webu Liberecké Drbny, přihlásit se, rozkliknout připojenou fotogalerii v článku a dát hlas tomu miminku, které se vám zdá nejroztomilejší. Každému miminku můžete dát jeden hlas.

Všem miminkům přejeme, ať se jim na tom našem světě líbí, a maminkám a Krajské nemocnici Liberec děkujeme za spolupráci! Hlasování bude ukončeno ve čtvrtek 2. září 2021. V případě zájmu o zařazení do soutěže zašlete fotografii miminka z liberecké porodnice na adresu drbnatko@libereckadrbna.cz.

Drbňátko červenec 2021

Pátek, 6. srpna 2021, 09:08

Karel Pazdera
Veronika Matějcová

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky drbňátko, Drbňátko měsíce, nemocnice, nemocnice liberec, dm, dm drogerie, Dm-drogerie markt, Drbna.cz, Česko, Instagram, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Novotný

Proč je možnost hlasování, když to stejně nevyhraje ten s nejvíce hlasy? Viz. červen, že ? Je to podvod! Člověk zapojí celou rodinu, celá rodina se registruje, aby mohli hlasovat, pomáháme jim s tím, sbíráme hlasy (a že jich bylo přes 40)…a nic! Je to hnus, nechápeme to.!!

Pátek, 6. srpna 2021, 23:56Odpovědět

Hlasujte pro drbňátko za měsíc červenec  |  Drbňátko měsíce  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.