Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Drzost zlodějů nezná mezí. Filmaře z České televize obral o neopren neznámý nenechavec

Drzost některých zlodějů nezná mezí. Těžko uvěřitelný případ se odehrál v sobotu ve Stvolínkách, kde Česká televize natáčela pohádku u Dolanského potoka. Na natáčení se podílel potápěč, který pomáhal vodníkovi. Když po čtvrté hodině odpolední vylezl z vody, udělal zásadní chybu. Svůj neopren nechal okapat na zábradlí, ze kterého mu jej kdosi ukradl.

„Protože tu bylo v tu dobu stále hodně lidí od filmu, vzdálil se pracovně asi na 45 minut od hráze, a předpokládal, že mu zde oblek nikdo neukradne,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Mýlil se, v pět hodin odpoledne už ho tu nenašel. „Jedná se o potápěčskou kombinézu sytě červené barvy s černými chrániči kolen a hýždí, opatřenou tmavě zelenými holínkami. Na zádech má nápis RESCUE a majitel si ji cení na 30 tisíc korun,“ dodala Baláková.

Pokud by se policistům podařilo krádež objasnit a zloděje potápěčského obleku vypátrat, může ho soud poslat až na dva roky do vězení.

Foto Policie ČR

Štítky Česká televize, Stvolínky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drzost zlodějů nezná mezí. Filmaře z České televize obral o neopren neznámý nenechavec  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.