Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Silně opilý bezdomovec chtěl zdemolovat auto městské policie, poté se v něm vymočil

Bez jedné setinky tři promile alkoholu v dechu měl čtyřiadvacetiletý muž, který se o víkendu povaloval na lavičce autobusové zastávky v České Lípě i s dopitou dvoulitrovkou od vína. Strážníci městské policie poznali místního bezdomovce, kterého probudili a chtěli z místa vykázat. To se ale ukázalo jako neskutečný úkol.

„Muž byl tak opilý, že nedokázal stát na vlastních nohách. Po lékařské prohlídce v českolipské nemocnici rozhodla lékařka, že muž se musí detoxikovat v záchytné stanici v Liberci, kam ho strážníci převezli,“ řekla mluvčí strážníků Eva Vlastníková.

Právě strážníci na něj ještě dva dny vzpomínali, protože až ve všední den má otevřeno specializovaná firma, která vyčistila zadní sedačku jejich služebního auta. Muž se nejprve snažil hlavou tlouct o sloupek v autě, když mu členové hlídky nasadili pouta, alespoň se na zadní sedačce vymočil. Nepomohla ani speciální savá podložka, a tak auto nejprve prošlo dezinfekcí, pak i čištěním v odborné firmě.

Foto MP Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, Liberec, obecní policie, bezdomovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý bezdomovec chtěl zdemolovat auto městské policie, poté se v něm vymočil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.