Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

FOTO: Tenhle pár je podezřelý z toho, že se vloupal do auta u Sconta. Poznáváte je?

Nepoznáváte tenhle povedený páreček? Kriminalisté dvojici podezřívají z toho, že toto pondělí v 10:00 vykradla zaparkované auto u obchodu Sconto v ulici České Mládeže v Liberci. Pokud muže nebo ženu z fotografie poznáváte, kontaktujte policisty na lince 158. Za krádež hrozí pachatelům až dva roky za mřížemi.

„Dvojice podezřelých, muž a žena, se po rozbití skleněné výplně okna levých zadních dveří, vloupali do vozidla tovární značky Peugeot 407, ze kterého odcizili dámskou kabelku s finanční hotovostí. Z místa krádeže následně odjeli osobním motorovým vozidlem Audi A4, provedení combi, tmavé barvy, se stříbrnými okenními lemy,“ dodal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podezřelý muž byl oblečen do sportovní bundy s kapucí, délky do pasu, na zip, tmavé barvy, s bílým nápisem ne levé přední straně. Dále měl na sobě tmavě modré rifle a plátěné sportovní boty. Muž měl několikadenní strniště se znatelně hustší bradkou. Tmavě hnědé rovné vlasy, střižené na krátko. Vysoký byl 165 až 175 centimetrů, sportovní postavy, kolem 30 let, světlé pleti.

Žena byla oblečena do modrých „slim“ riflí a černé sportovní bundy do pasu. Na nohou měla plátěnou obuv černé barvy s bílou gumovou špičkou a se světle modrými tkaničkami. Žena měla dlouhé černé vlasy sepnuté do culíku. Na hlavě měla čelenku tmavé barvy. Je hubené postavy, výšky 165 až 170 centimetrů, věk 25 až 30 let, světlé pleti.

Foto Policie ČR

Štítky Sconto, Liberec, Peugeot 407, Audi A4, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Tenhle pár je podezřelý z toho, že se vloupal do auta u Sconta. Poznáváte je?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.