Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič ve Vratislavicích srazil chodce a od nehody ujel. Hledá ho policie

Policie pátrá po řidiči, který v pondělí po sedmé hodině ráno za křižovatkou ulic Rochlická a Kapraďová srazil nezletilého chodce a ujel. Pomoci může i veřejnost, kterou policisté prosí o pomoc. Kdo nehodu viděl a mohl přispět k jejímu objasnění, měl by se ozvat na tísňovou linku nebo na dopravní inspektorát.

Neznámý řidič jel ulicí Rochlická, do které odbočil z ulice Tanvaldská a směřoval do ulice Vratislavické.

Za první křižovatkou ulic Rochlická a Kapraďová ohrozil nezletilého chodce, který přecházel vozovku. Autem ho srazil a chodec upadl na silnici.

„Řidič neznámého vozu, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon, z místa dopravní nehody odjel. Sražený chodec utrpěl v důsledku střetu s vozem zranění, které bylo kvalifikováno jako lehké,“ řekl mluvčí liberecké policie Vojtěch Robovský.

Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči a zároveň se obrací na případné svědky události, aby se přihlásili prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec na čísla 974 466 250 nebo 974 466 251.

„Jakékoliv informace k této dopravní nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení řidiče, který dopravní nehodu zavinil,“ dodal mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky policie, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, dopravní nehoda, havárie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič ve Vratislavicích srazil chodce a od nehody ujel. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.