Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Při noční tragické nehodě v Jeřmanicích zemřel mladík. Další dva jsou ve vážném stavu v nemocnici

Krátce po půl čtvrté ráno došlo dnes nad ránem k tragické nehodě v Jeřmanicích ve Sněhové ulici. Osobní automobil tam narazil do stromu. Uvnitř cestovali tři mladí muži. Dva zraněné odvezly sanitky ve vážném stavu do nemocnice, třetí osobu se ani přes největší snahu nepodařilo zachránit.

„V době příjezdu hasičů byl jeden člověk mimo vozidlo, další dva lidé byli uvnitř zaklínění a hasiči je dostali ven s pomocí hydraulických vyprošťovacích nástrojů,“ popsala mluvčí krajských hasičů Zdenka Štrauchová.

Jednalo se o tři mladé muže. Třiadvacetiletý spolujezdec už při příjezdu policejní hlídky na místo nejevil známky života. „Jeho resuscitace na místě trvala desítky minut, byla ale neúspěšná a lékař konstatoval smrt," řekl mluvčí krajské záchranné služby Michael Georgiev.

Těžce zraněný byl i další z mladíků na zadním sedadle a také řidič auta, který se ale po nehodě nacházel mimo vozidlo.  „Oba byli ve vážném stavu. Jeden z nich byl při vědomí, druhého jsme museli napojit na přístroje," dodal mluvčí Georgiev.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, Jeřmanice, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při noční tragické nehodě v Jeřmanicích zemřel mladík. Další dva jsou ve vážném stavu v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.