Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Špatně zabrzděné auto ukončilo bitku dvou žen na cyklostezce. Jedna skončila v nemocnici

Na cyklostezce v ulici U Školky v Tanvaldu se odehrál podivuhodný incident. Popraly se tam dvě ženy. To by ještě možná bylo pochopitelné, jenže rvačku ukončil příjezd auta, které do žen narazilo. Bylo totiž špatně zajištěné.

Ale pojďme na to od začátku. Čtyřiatřicetiletý muž jel s osmadvacetiletou spolujezdkyní Tanvaldem, když na cyklostezce uviděli osmatřicetiletou ženu. Nejspíš s ní měli nějaké nevyřízené účty, protože řidič do cyklostezky vjel a jeho spolucestující na procházející ženu rovnou zaútočila.

Jenže tak rychlou reakci řidič nejspíš nečekal, a tak se obě zápasící ženy vyrazil uklidnit. Ještě z pomalu jedoucího auta vyskočil a vrhl se mezi ně.

A právě nezabrzděné auto spor rázně vyřešilo. „Vlivem neuvedení automobilu do klidu a úplného zastavení, pokračovalo auto v jízdě i přes to, že mu v cestě leželo zmítající se ženy,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Náraz vozidla zranil starší z žen, pro kterou přijela sanitka a odvezla ji do nemocnice.

Problém teď má řidič auta. „Nerespektování dopravního značení řidičem osobního automobilu, bude řešeno v souběhu s trestným činem těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti, za což pachateli v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na jeden rok,“ vysvětlil mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Sovoboda

Štítky Tanvald, cyklostezka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Špatně zabrzděné auto ukončilo bitku dvou žen na cyklostezce. Jedna skončila v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.