Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Nenapravitelný zloděj vratných lahví si během jediné návštěvy obchodu přišel na skoro 4500 korun

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Tohle rčení dokonale sedí na „přepravkového fantoma“, který o prázdninách řádil v Penny Marketu v Palackého ulici v Jablonci nad Nisou. Tam ukradl ze skladu přepravky s prázdnými lahvemi, které obratem vrátil. Za to si na pokladně nechal vyplatit skoro 4 500 korun. Druhý pokus o pět dní později mu už nevyšel.

„Podezřelý zřejmě po této pro něj úspěšné krádeži se rozhodl tuto akci ve stejné prodejně za několik dní zopakovat. Následně tak opět ze skladu odcizil čtyři přepravky s prázdnými pivními láhvemi, které zase přes automat vrátil. Ale to už byl s lístkem v ruce v prodejně přistižen a lístek mu byl odebrán dříve, než si ho stačil nechat proplatit na pokladně,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Devětapadesátiletý muž nemá něco podobného na svědomí poprvé. Krádeže lahví se dopustil i přesto, že byl v uplynulých třech letech za takový čin pravomocně odsouzen Okresním soudem v Semilech. „Vzhledem k této skutečnosti mu nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ uzavřela Sochorová.

Foto pixabay.com

Štítky Jablonec nad Nisou, zloděj, pivo, vratné lahve, lahve, automat, podvod, policie, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenapravitelný zloděj vratných lahví si během jediné návštěvy obchodu přišel na skoro 4500 korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.