Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Obchod s nábytkem v Ruprechticích navštívil zloděj, škoda je skoro čtvrt milionu korun

Téměř čtvrtmilionovou škodu způsobil v noci na středu neznámý zloděj v prodejně nábytku v Hlávkově ulici v libereckých Ruprechticích. Poté, co se do areálu vloupal, odnesl si 13 náramkových hodinek a tučnou hotovost. Po jeho totožnosti nyní pátrají policisté.

„Na místě zajistili kriminalisté stopy, které budou nyní vyhodnocovat. I ty mohou být pro ně klíčové k vyřešení případu. V případě, že se jim podaří objasnit, kdo je oním nočním zákazníkem, hrozí mu vzhledem ke způsobené větší škodě až pětiletý trest odnětí svobody,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Zloděj se do areálu v Hlávkově ulici vloupal v noci na středu poté, co poškodil mříž a střešní okno. „Z kanceláře odnesl finanční hotovost a dále 13 kusů náramkových hodinek různých značek, které byly vystaveny ve skleněné skříni. Z kanceláře zmizel i reproduktor v hodnotě 2 tisíc korun. V kanceláři našel dále klíče od plechové skříně trezorového typu, kde na něj čekaly další poklady v podobě další finanční hotovosti nejen v české měně, ale i v eurech,“ doplnila mluvčí.

Nezvaný host tak v prodejně způsobil škodu za bezmála 240 tisíc korun, kdy z toho přes 200 tisíc byla škoda na odcizených věcech.

Foto pixabay.com

Štítky Liberec, Hlávkova ulice, zloděj, vloupání, nábytek, Ruprechtice, hotové peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchod s nábytkem v Ruprechticích navštívil zloděj, škoda je skoro čtvrt milionu korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.