Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Středa 29. května 2024  |  Svátek má Maxim
Bez reklam

Domácí násilí: Po útoku má zlomenou čelist, s přítelem se poznali na seznamce

Jak také může dopadnout vztah z internetové seznamky? Dvojice ze Semilska se právě takto dala dohromady a žena od svého přítele prakticky celou dobu trpěla ponižování, nadávky, ale i fyzické násilí. Vše vyvrcholilo v sobotu nad ránem, kdy muž svou družku zbil a nadvakrát ji zlomil čelist. Záchranku si přivolala tajně.

„Tu noc ji nejprve urážel a ponižoval, ale to jeho ego neuspokojilo. Ačkoliv se jeho slovním útokům nijak nebránila, napadl ji později několika údery pěstí do obličeje a hlavy,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Pak ji zakázal zavolat záchranku a napadená žena musela trpět bez pomoci. „Pomoc nakonec kontaktovala tajně. Přivolaní policisté agresora zadrželi na místě činu. Zraněnou oznamovatelku pak převezli k ošetření zdravotníci do nemocnice v Jilemnici,“ dodala mluvčí.

A diagnóza? Dvojitá zlomenina čelisti, tržná rána na hlavě, modřiny v obličeji a vyražený zub.

Podobně to přitom v jejich vztahu vypadalo celou dobu, chodili spolu několik měsíců. „V průběhu jejich několikaměsíčního soužití od něj snášela nejen psychický teror, ale také rány pěstí. Nikdy si ale o pomoc nikomu neřekla, naopak své trápení skrývala i před svými nejbližšími,“ popsala Baláková.

Agresor už také byl za vyhrožování odsouzen a dostal podmínku, policisté proto zažádali o vazbu a násilníka také vykázali ze společné domácnosti. „Na základě vykázání do místa bydliště své oběti vrátit 10 dnů a toto opatření pak může soud v občanskoprávním řízení na potřebnou dobu ještě prodloužit,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto

Štítky Domácí násilí, Policie, okres Semily, Masarykova městská nemocnice v Jilemnici, seznamka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Domácí násilí: Po útoku má zlomenou čelist, s přítelem se poznali na seznamce  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.