Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hádka skončila těžkým ublížením na zdraví. Dva aktéři skončili s řeznými poraněními v nemocnici

Kriminalisté od pondělního večera vyšetřují konflikt tří mužů v Rochlici, který skončil ošklivými řeznými poraněními dvou aktérů. Na incident jste nás upozornili vy, čtenáři Liberecké Drbny.

K incidentu došlo kolem pondělní půl sedmé večer poblíž křižovatky ulic Červeného a Na Žižkově. „Nejdříve byla slyšet hádka, pak už jen přijela policie a sanitka,“ napsala redakci Drbny jedna ze čtenářek.

Vyšetřování případu je zatím v počátku, policie proto konkrétní informace nezveřejňuje. „Mohu potvrdit, že skutečně došlo ke konfliktu tří osob. Informace svědků, kteří mohou pomoci k objasnění incidentu, přijmou policisté na tísňové lince 158,“ doplnila mluvčí policie Vlasta Suchánková. Podle ní nyní probíhají výslechy aktérů.

Podle informací z místa měl jeden z trojice zaútočit nožem na dva muže, se kterými se na ulici hádal. Tím jim způsobil převážně řezná poranění. „Záchranná služba převezla na traumatologii Krajské nemocnice Liberec jednoho středně těžce a druhého lehce poraněného muže,“ shrnul mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev. Třetí z mužů neutrpěl žádné poranění, podle mluvčího záchranné služby byl pouze rozrušen.

Další podrobnosti zjišťujeme

Foto Dominik Svoboda

Štítky Liberec, Rochlice, konflikt, nůž, napadení, policie, Vlasta Suchánková, Michael Georgiev, Drbna.cz, Liberec VI-Rochlice, Krajská nemocnice Liberec, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádka skončila těžkým ublížením na zdraví. Dva aktéři skončili s řeznými poraněními v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.