Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Muž, který v Rochlici pořezal dva mladíky, byl nejspíš napaden. Nožem se bránil jejich útoku

Policisté zveřejnili další podrobnosti k incidentu, který se odehrál na Boží hod večer na křižovatce ulic Červeného a Na Žižkově. Čtyřiačtyřicetiletý muž, který na dvojici bratrů ve věku osmadvacet a devětadvacet let vytasil nůž, se podle všeho bránil jejich napadení. Oba mladší muži skončili s řeznými poraněními v nemocnici.

K incidentu došlo před jedním z panelových domů kolem půl sedmé večer. Čtyřiačtyřicetiletý muž, který u domu venčil psa, se dostal do konfliktu s dvěma bratry ve věku 28 a 29 let. „Nezůstalo ale jen u slovního napadení, následně došlo i k fyzické potyčce, při které byl starší muž stržen na zem. Ten pak, podle zatím prvotních zjištění, vytáhl z kapsy kapesní zavírací nůž a v rozrušení a strachu s ním mával kolem sebe,“ shrnula mluvčí policie Vlasta Suchánková. Při tom oba dva bratry zranil a ti skončili v péči lékařů v Krajské nemocnici v Liberci. 

„Záchranná služba převezla na traumatologii Krajské nemocnice Liberec jednoho středně těžce a druhého lehce poraněného muže,“ shrnul mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev. Třetí z mužů neutrpěl žádné poranění, podle mluvčího záchranné služby byl pouze rozrušen. 

Muže, který se bránil nožem, policisté zadrželi a po následném ošetření lékařem umístili do policejní cely. Po provedených prvotních úkonech si převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z omluvitelné pohnutky.

Štítky Liberec, Rochlice, konflikt, nůž, napadení, policie, Vlasta Suchánková, Michael Georgiev, Liberec VI-Rochlice, Žižkov, Krajská nemocnice Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Ciz

DOBREJ JA TAKY SKONCCIL V NEMOCNICI S NAKOPNUTYM KOLENEM VYRAZENYM ZUBEM A S MODRINAMA V OBLICEJI A PO TELE.

Čtvrtek, 28. prosince 2017, 11:34Odpovědět

Muž, který v Rochlici pořezal dva mladíky, byl nejspíš napaden. Nožem se bránil jejich útoku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.