Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Partnerská krize vyvrcholila o svátcích v konflikt. Agresivní muž zlomil své přítelkyni holenní kost

Druhý vánoční svátek skončil nepříjemně pro mladou ženu a její nezletilou dcerku, kterým svátky pokazil třiapadesátiletý přítel. Žena policistům vypověděla, že ji při společném sledování televize začal bez důvodu urážet a potom i fyzicky napadat. Poté, co upadla na zem, surově do ní kopl a způsobil jí tím bolestivou zlomeninu holenní kosti.

„Tomu všemu naneštěstí přihlížela její dcerka, která jí chtěla přivolat pomoc. Když ale vzala do ruky telefon, aby vytočila tísňovou linku policie, dostala od útočníka facku, potom jí telefon vytrhl z ruky,“ shrnula mluvčí policie Ivana Baláková

Nakonec muž sténající přítelkyni přivolal záchrannou službu a ta ji odvezla do nemocnice. Zranění na noze si vyžádalo její hospitalizaci. Její plačící dceru si téhož večera převzala její teta.

„Muž takové napadení své partnerky popřel a vypověděl o způsobu vzniku jejího zranění svou verzi, která je od výpovědi oznamovatelky zcela odlišná. Tvrdí totiž, že si žena své zranění způsobila sama,“ dodala mluvčí.

To teď potvrdí nebo vyvrátí znalecké posudky a lékařské zprávy, které si policisté vyžádají. „Obě strany se shodují jen v tom, že jsou jejich vzájemné vztahy dlouhodobě velmi problematické,“ uzavřela Baláková.

Foto pixabay.com

Štítky Česká Lípa, konflikt, napadení, Ivana Baláková, Vánoce, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Partnerská krize vyvrcholila o svátcích v konflikt. Agresivní muž zlomil své přítelkyni holenní kost  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.