Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mříž na okně domu zloděje nezastavila, strážníci už ano

Ne každému je lhostejné, co se děje v jeho okolí. Na tísňovou linku městské policie před několika dny zavolal náhodný svědek vloupání do domu ve Vratislavicích. Pro strážníky pak nebyl problém počkat si na zloděje, který prohledával dům, přímo u rozbitého okna, kterým mířil i s lupem ven.

„Neznámý muž rozřezal okenní mříž a rozbitým oknem vstoupil do domu. Operační pracovník na místo okamžitě vyslal motorizovanou hlídku. Na místě vše nasvědčovalo tomu, že došlo k vloupání. Proto strážníci ověřili možné jiné únikové východy,“ shrnula mluvčí strážníků Daniela Bušková.

Pro strážníky to nebyla složitá práce. Zjistili totiž, že okno, kterým se muž vloupal je zároveň jediným místem, kudy vede cesta zpět. „A protože slyšeli, že se někdo stále nachází uvnitř, stačilo chvíli počkat. Když zloděj strážníky spatřil, pokoušel se mezi nimi prorazit, ale marně. S využitím hmatů, chvatů byl zadržen a jakožto podezřelý z trestného činu vloupání byl v poutech předán Policii ČR,“ uzavřela Bušková.

Foto MP Liberec

Štítky Vratislavice, vloupání, městská policie, Daniela Bušková, dům, okno, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mříž na okně domu zloděje nezastavila, strážníci už ano  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.