Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Manžel pohřešuje svou ženu. Trpí zdravotními problémy a úzkostmi

Policie pátrá po šestapadesátileté Juditě Lalikové z Nového Města pod Smrkem. Pohřešuje ji její manžel, podle kterého odešla už v pondělí večer a od té doby se mu neozvala. Policisté se nyní obrací na veřejnost.

„Pohřešování oznámil dne 27. března 2018 ve večerních hodinách její bývalý manžel na obvodním oddělení Nové Město pod Smrkem. Pohřešovaná odešla dne 26. března v 18:45 hodin z místa bydliště v Novém Městě pod Smrkem neznámo kam,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Pátrání

Muž pohřešuje manželku

V době odchodu měla na sobě zimní bundu delšího střihu vínové barvy, oteplené elastické kalhoty bílé barvy s černým vzorem. Nízké černé kozačky. Igelitovou červeno-černou pruhovanou tašku.

Žena podle manžela trpí zdravotními problémy a úzkostmi. S sebou si vzala pouze igelitovou tašku s léky a kosmetikou. U sebe má občanský a cizinecký průkaz, mobilní telefon. Nemá u sebe žádné peníze.

Pohřešovaná je asi 165 cm vysoká, má plavé prošedivělé dlouhé vlasy. Kulhá na pravou nohu a špatně artikuluje.

Policie zatím prověřila místa v rodině, u známých, v nemocnicích, nádražích a na dalších místech, ale bezúspěšně. „V tuto chvíli žádáme o spolupráci při pátrání po pohřešované ženě veřejnost. Pokud ženu někdo viděl a ví, kde se nachází, ať kontaktuje linku 158 nebo přímo policisty na kterékoli policejní služebně,“ dodal mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pohřešování, Nové Město, policie, pátrání, manželé, Nové Město pod Smrkem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Manžel pohřešuje svou ženu. Trpí zdravotními problémy a úzkostmi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.