Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

VIDEO: Rozhořčený štamgast neunesl vyhození z restaurace. Několikrát vystřelil do vzduchu

Na kuriózní případ z Mladoboleslavska upozornila dnes televize Nova. O pořádné pozdvižení na náměstí v Dolním Bousově se včera večer postaral pětašedesátiletý muž, který začal střílet pistolí do vzduchu. Podle všeho se jednalo o pětašedesátiletého zhrzeného štamgasta tamní restaurace, který neunesl fakt, že ho před čtyřmi měsíci personál vyhodil kvůli špatnému chování v opilosti.

Podle televize Nova se měl incident odehrát tak, že muž se dopotácel na náměstí opilý a dožadoval se vstupu do restaurace, odkud ho před zhruba čtvrt rokem kvůli nevhodnému chování vyhodili. Pak začal vykřikovat, že je mu už všechno jedno. Přitom vytáhl pistoli a začal střílet do vzduchu.

Muže poté zadržela policie, střelec ale náhle v policejní voze zkolaboval a proto si kriminalisté museli vyžádat záchrannou službu. K případu policie zatím žádné konkrétní informace nesdělila, jelikož stále probíhá šetření.

„Udělal to už podruhý. On docela pije,“ řekl televizi Nova jeden ze svědků události. Velkým štěstím bylo, že muž nikoho netrefil. Podle dostupných informací měl senior vystřelit hned čtyřikrát.

Foto divák TV Nova

Štítky Dolní Bousov, střelba, Policie ČR, restaurace, televize, TV Nova, okres Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Rozhořčený štamgast neunesl vyhození z restaurace. Několikrát vystřelil do vzduchu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.