Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Majitel našel auto s rozbitým sklem a prořezanými pneumatikami. Mstil se mu někdo?

Policie vyšetřují případ vandalství, ke kterému došlo někdy mezi 3. a 5. květnem v ulici Na Poříčí v Liberci. Někdo tam poničil auto – rozřezal mu pneumatiky, rozbil přední sklo a poškrábal lak. Policisté vandala hledají a obrací se i na veřejnost.

Poničené auto našel jeho majitel v sobotu ráno na parkovišti, kde ho nechal v pátek odpoledne „Vozidlo bylo poškrábané až na základní barvu po celém obvodu, dále se v čelním skle nacházely dvě díry a od nich paprskovité praskliny do všech směrů a všechny čtyři pneumatiky byly prořezané. Neznámý pachatel nejen že vozidlo poškodil, ale odnesl si z něj i obě registrační značky,“ popsala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

To, zda vozidlo poškodil náhodný neznámý vandal nebo se chtěl majiteli vozidla někdo tímto způsobem pomstít, nyní zjišťují policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum. „Ti již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu "poškození cizí věci" a po pachateli nyní pátrají,“ dodala mluvčí.

Ta také vyzývá případné svědky, aby se ozvali policistům. „V případě, že si někdo v inkriminovanou dobu od 3. května 13 hodin do 5. května do 5.15 všiml u vozidla Opel Astra někoho, kdo by na něm dělal nějaké malůvky, či jiná poškození, ať prosím kontaktuje policisty na bezplatné tísňové lince 158,“ uzavřela Šrýtrová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky vandal, Na Poříčí, Papírové náměstí, Liberec, Policie ČR, pneumatika, sklo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitel našel auto s rozbitým sklem a prořezanými pneumatikami. Mstil se mu někdo?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.