Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Pavouk se jí spustil ze zrcátka a havarovala. Poté nadýchala přes dvě promile

Jen pár set metrů chtěla ujet žena z Frýdlantu od svého domu k bytu svého přítele v pátek kolem třiadvacáté hodiny. Jenže už v tu chvíli byla dost opilá, takže nakonec všechno dopadlo jinak, než si představovala. A svou roli v případu sehrál i pavouk.

„Jen několik málo chvilek po odjezdu z parkoviště se z vnitřního zpětného zrcátka vozu spustil pavouk. Žena strhla úlekem řízení a narazila do zaparkované Octávie,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Pak ještě jela několik desítek metrů, až potom zastavila. „V hustě obydlené části města nebylo nouze o svědky dopravní nehody, kteří průběh kolize zaznamenali. A tak se o několik okamžiků později na místo dostavila také policejní hlídka,“ dodal mluvčí.

Hlídka dala ženě samozřejmě dýchnout. „Přístroj přiložený k řidiččiným ústům vykázal hodnotu téměř 2,1 promile alkoholu v dechu,“ doplnil Robovský.

Policisté ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jí v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

Autoři | Foto

Štítky Policie, Frýdlant, nehoda, alkohol, pavouk, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavouk se jí spustil ze zrcátka a havarovala. Poté nadýchala přes dvě promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.