Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Konflikt cyklistů s řidičem autobusu. Všechno odstartovalo zatroubení

Už koncem ledna došlo k incidentu mezi skupinou cyklistů a řidičem autobusu, policie zveřejnila detaily ale až teď. Na silnici ve Zlaté Olešnici vše vyvrcholilo zablokováním a kopáním do autobusu.

„Na rovném úseku vozovky se řidič s autobusem tuto pomalu jedoucí skupinu cyklistu rozhodl předjet. Aby cyklisty, kteří jeli různě vedle sebe, na sebe upozornil, tak na ně zatroubil. V tom okamžiku ovšem v protisměru jelo vozidlo a řidič autobusu musel od svého původního záměru předjíždět cyklisty upustit,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Autobus tak pokračoval pomalu dál vedle cyklistů, kteří do něj začali z boku bouchat. Autobus nakonec poodjel, ale opět zpomalil a naštvaní cyklisté ho dojeli. „Jeden z nich mu zablokoval cestu tak, že řidič musel zcela zastavit. Následně mu podezřelý kopy poškodil autobus, a to čelní masku a levé světlo, čímž způsobil škodu ve výši 48.799 korun. Podezřelému tak nyní v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok. Případ šetřili policisté z Obvodního oddělení v Tanvaldě,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto

Štítky autobus, cyklisté, konflikt, Zlatá Olešnice, cyklista, řidič autobusu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konflikt cyklistů s řidičem autobusu. Všechno odstartovalo zatroubení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.