Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Přiopilý zloděj ukradl majitelce kabelku před jejíma očima

Příjemné posezení ve Frýdlantu zkazil dvěma ženám mladý zloděj, který si hodlal vylepšit svou finanční situaci, nebo možná i outfit cizí kabelkou a jejím obsahem.

Žena se svou vnučkou konverzovala na lavičce na náměstí, zatímco teprve jednadvacetiletého zloděje zaujala kabelka položená vedle nich. Přestože bylo teprve kolem třetí hodiny odpolední, tento mladík se již stihl posílit alkoholem a s nabytou kuráží se vydal směrem k ženám.

„Muž se dle informací rozeběhl, popadl kabelku a utíkal směrem k vlakovému nádraží,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Případ ale dokazuje, že obyvatelé Frýdlantu jsou čestní lidé. Hned několik se jich totiž za zlodějem rozeběhlo, dopadlo ho, a kabelka tak po pár minutách putovala zpět k majitelce.

Žena přesto přišla o většinu hotovosti a celý případ oznámila na policii. Policistům pak netrvalo dlouho, a zloděje dopadli. „Za přečin krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku mu hrozí odnětí svobody až na dvě léta,“ dodal Robovský.

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, krádež, kabelka, Frýdlant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přiopilý zloděj ukradl majitelce kabelku před jejíma očima  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.