Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté pátrají po svědcích nehody u sjezdu na Stráž. Srazila se octavia s peugeotem

Na silnici první třídy číslo 35 mezi Chrastavou a Libercem došlo ve středu 7. listopadu k dopravní nehodě. V klesání směrem do Liberce, nedaleko sjezdu na Stráž, se srazila dvě auta. Policisté nyní shání svědky, kteří by pomohli objasnit průběh celé nehody.

K nehodě došlo v 7:30. V mírném klesání střetla Škoda Octavia combi černé barvy s černým Peugeotem 308. „Ke střetu vozidel došlo v úseku, který byl označen přenosnou informativní tabulí, která upozorňovala řidiče na snížení počtu jízdních pruhů v souvislosti s pracemi na silnici. Vozidla se střetla v levém jízdním pruhu, pravděpodobně při předjížděcím manévru. Oba řidiči bezprostředně po střetu zastavili na pravé straně silnice,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří se v uvedenou dobu nacházeli na zmiňované pozemní komunikaci a zaznamenali průběh a okolnosti nehodového děje černé Škody Octavie combi a černého Peugeotu 308, aby se policistům přihlásili prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158, na telefonním čísle 974 466 251, případně přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci.

„Veškeré informace mohou policistům zásadním způsobem dopomoci objasnit příčinu a okolnosti dopravní nehody a mít tak zásadní vliv na její vyšetřování,“ dodal mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Stráž nad Nisou, policie, Liberec, havárie, silnice, Škoda Octavia, Peugeot, dopravní nehoda, Chrastava, Peugeot 308

Policisté pátrají po svědcích nehody u sjezdu na Stráž. Srazila se octavia s peugeotem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.