Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ženu okradl kvůli padesáti korunám, občané Lomnice pomohli policistům zloděje dopadnout

Mladičký zloděj si jako svou oběť vyhlédl dvaapadesátiletou ženu, která kolem deváté večerní procházela Poděbradskou ulicí v Lomnici nad Popelkou.

Ve chvíli, kdy si při chůzi chtěla odpočinout, přichomítl se k ní mladík. „Tento muž po ní původně chtěl drobné, následně se ovšem rozhodl ukrást celou kabelku,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Tašku tak ženě strhl z ramene, a přestože se svůj majetek snažila uhájit, proti silnějšímu muži neměla šanci.

Devatenáctiletý muž z místa i se svým úlovkem utekl, avšak přišel si tak pouze na padesát korun. Policie dotyčného dopadla po třech dnech. „Policistům výrazně pomohly informace poskytnuté místními, které vedly ke zjištění totožnosti pachatele,“ dodala Baláková. Za loupež by si mohl ve vězení posedět až deset let. Na rozsudek si mladík navíc počká ve vazbě, protože hrozilo, že by na svobodě v trestné činnosti pokračoval.

Foto Policie ČR

Štítky krimi, loupežné přepadení, krádež, zloděj, Lomnice nad Popelkou

Ženu okradl kvůli padesáti korunám, občané Lomnice pomohli policistům zloděje dopadnout  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.