Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Úterý 24. září 2024  |  Svátek má Jaromír
Bez reklam

Zloděj si vyhlídl tlusté vlněné ponožky, teplo mu ale nepřinesly

Zlodějíčkovi v centru Liberce padly do oka krásné vlněné ponožky vystavené na jednom ze stánků v pasáži obchodního centra. Přestože hodiny ještě neukazovaly ani sedm hodin, tento čipera se rozhodl obohatit svůj šatník hned na začátku dne.

„Dva páry tlustých vlněných ponožek slibujících, již jen při pohledu na ně, neskonalý komfort, teplo a potěchu z nošení, zaujaly mužovu pozornost,“ popisoval případ mluvčí policie Vojtěch Robovský. Zloděj chvíli obhlížel místo a následně se rozhodl přemístit ponožky do své kapsy. 

Jenže tím neskončil. Když si zajistil dostatek tepla pro své nohy, pravděpodobně se chtěl postarat i o pohodlí v podobě horkého nápoje. Který se nejlépe pije z hezkého hrnečku. Právě na ten se krátce po krádeži ponožek zaměřil. „Porcelánový hrneček zanechaný na pultíku stánku byla jasná volba,“ dodal Robovský. I ten skončil ukrytý v mužových kapsách. Jenže ne na dlouho.

Celé nekalé počínání muže totiž pozorovali pracovníci ostrahy. Ti dvaatřicetiletého kriminálníka zadrželi a předali do rukou policistů. Na služebně bylo zjištěno, že se jedná o recidivistu. Proto mu za přečin krádež hrozí odnětí svobody v rozmezí šest měsíců až tři roky.

Foto Dominik Svoboda

Štítky krádež, Liberec, policie, zloděj, ponožky, teplo

Zloděj si vyhlídl tlusté vlněné ponožky,  teplo mu ale nepřinesly  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.