Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Nehoda přímo na terminálu. Žena se dostala pod autobus, s těžkým poraněním je v nemocnici

K vážné dopravní nehodě došlo přímo na dopravním terminálu ve Fügnerově ulici. Starší žena tam přecházela a zřejmě narazila do boku projíždějícího autobusu. Pak byla pod autobusem zaklíněna a vyprostit ji museli hasiči. Sanitka ji odvezla do liberecké nemocnice.

Devětašedesátiletá žena utrpěla těžké poranění. „Pozemní posádka ji převezla na traumacentrum liberecké nemocnice,” řekl mluvčí záchranářů Michael Georgiev. Na místě stále probíhá všetřování nehody.

Žena nejspíš přecházela frekventovanou silnici a z boku narazila do autobusu, po pádu byla zaklíněna pod vozidlem a vyprostit ji museli hasiči. „Příčiny a okolnosti vzniku dopravní nehody, stejně jako samotný nehodový děj jsou předmětem vyšetřování," řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

V Liberci na několik desítek minut prakticky zkolabovala veřejná doprava. Přestaly jezdit tramvaje do Lidových sadů i všechny linky, které vyjíždí z terminálu.

Řidiče autobusu už vyslechla policie, absolovoval také zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. „Pracuje u nás bezmála tři roky. Nikdy neměl jediný problém," řekla mluvčí dopravního podniku Martina Poršová.

Autoři | Foto Jakub Gottvald

Štítky nehoda, terminál, Fügnerova, ZZS LK, Krajská nemocnice Liberec, Liberec

Nehoda přímo na terminálu. Žena se dostala pod autobus, s těžkým poraněním je v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.