Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý řidič při otáčení naboural do lavičky, před policisty ujížděl

Tento řidič byl opravdu šikula. Při otáčení svého vozu naboural do lavičky, na místě ale nezůstal a místo toho ujel. Na místo okamžitě vyrazila nejbližší policejní hlídka, která auto spatřila u libereckého nádraží. Jenže řidič ani přes výzvy policistů nehodlal zastavit.

Policisté tak pokračovali ve sledování muže, který odbočil směrem do centra města. „Až na křižovatce s ulicí Košická konečně řidič odbočil a zastavil,“ uvádí policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Asi muži již došlo, že nemá smysl před policisty ujíždět, i když k tomu měl asi důvod.

Ten odhalili policisté hned, jak přistoupili k zastavenému vozu. Zevnitř se totiž linul silný alkoholový odér. „Řidič nebyl schopen souvislého slova a navíc policistům předložil jen občanský průkaz,“ komentoval Robovský. On jim totiž řidič ani nic jiného předložit nemohl, jak prokázala evidence, tento dvaapadesátiletý Liberečan totiž neměl řidičské oprávnění. 

Vzhledem ke stavu „řidiče“ samozřejmě chtěli policisté provést dechovou zkoušku, to se jim ale nepodařilo, ať se padesátník snažil sebevíce. Zjistit, kolik toho v sobě má, se podařilo policistům až na služebně. Přístroj nakonec odhalil hodnotu 1,4 promile. Liberečan proto skončil v policejní cele.

Foto PČR

Štítky krimi, Liberecko, nehoda, alkohol

Opilý řidič při otáčení naboural do lavičky, před policisty ujížděl  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.