Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Italská domácnost, svou partnerku škrtil, vyhrožoval jí a rozmlátil kuchyň

Letošní Valentýn rozhodně nebude patřit k nejzamilovanějším dnům, které žena z Jablonecka zažila. Přestože jí její expřítel připravil oběd a koupil i dárek, vše se zvrtlo.

Tato žena moc dobře věděla, proč se se svým přítelem rozešla. Z láskyplného romantika se totiž rychle vyklubal výbušný cholerik. Byl nezaměstnaný a žena, která se už se starala o svou nezletilou dceru doma příživníka opravdu nepotřebovala.

Muž ale využil svátek zamilovaných k udobření. „Vše vypadalo na příjemnou oslavu Valentýna. Jenže jakmile se žena optala partnera na zaměstnání, proměnil se v agresora,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková. Přiskočil k ženě, popadl ji pod krkem a začal ji škrtit.

Navíc na ni křičel takovým způsobem, až se žena začala bát o svůj život. „Násilník přestal teprve ve chvíli, kdy dcerka ženy začala plakat,“ popisovala mluvčí. Vypadalo to, že je po všem. Agresor utekl a v bytě byl klid.

Ale jen na pár minut. Za chvilku se muž vrátil, vykopl dveře a svůj vztek si začal vybíjet na kuchyňském vybavení. Pod ruku se mu dostala mikrovlnka, varná konvice i talíře. Když se vybouřil, počkal sám před domem na policisty. Tušil, že by ho beztak hledali. „Dotyčný podle oznamovatelky způsobil škodu necelé tři tisíce. Policisté již sdělili muži podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování,“ dodala Baláková. Za svou zuřivost by tak mohl strávit i rok za mřížemi.

Foto Jan Luxík

Štítky vyhrožování, škrcení, Jablonecko, Den svatého Valentýna, okres Jablonec nad Nisou

Italská domácnost, svou partnerku škrtil, vyhrožoval jí a rozmlátil kuchyň  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.