Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

V Rochlici se proháněl vůz v protisměru, ujel od nehody, policie hledá svědky

V sobotu jsme vás informovali o vozidle, které kolem půl osmé jelo hlavním průtahem v Liberci, ale v protisměru. Po řidiči, který navíc způsobil nehodu, pátrají policisté. Uvítají spolupráci veřejnosti.

Policisté stále pátrají po neznámém řidiči, který usedl za volant svého vozu a rozhodl se jet po silnici I/14 ve směru od Liberce na Jablonec, jenže si vybral špatný směr a jel v protisměru. Zatímco v sobotu nebylo jasné, o jaký vůz se jedná, nyní již mají policisté bližší informace, „Patrně se jedná o Škodu Octavii II. řady, stříbrné nebo šedé metalické barvy,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Psali jsme: Ráno jel v Rochlici řidič v protisměru, policisté po něm pátrají

Nejenže řidič tohoto vozidla neměl v protisměru co dělat, navíc ale zřejmě zavinil dopravní nehodu, od které ujel. Při své jízdě narazil do protijedoucího Citroënu C4. „Naštěstí nebyl při nehodě nikdo zraněn. Řidič Škody ale nesetrval na místě a ujel. Neučinil přitom vhodná opatření, která mu ukládá zákon,“ dodává Robovský.

Policie se v souvislosti s tímto případem obrací na veřejnost a žádá o spolupráci. Pokud někdo viděl toto vozidlo jedoucí v protisměru nebo dokonce jízdu automobilu zaznamenal na palubní kameru, měl by kontaktovat policii tísňovou linkou 158 nebo telefonním číslem 974 466 577. Přihlásit se může také na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci.

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, protisměr, Rochlice, Liberec, Liberec VI-Rochlice, havárie, Jablonec, Škoda Octavia II, Citroën C4

V Rochlici se proháněl vůz v protisměru, ujel od nehody, policie hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.