Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Za sebou má obecně prospěšné práce. To jí nezastavilo, takže jí nyní hrozí vězení

Šikovné prstíky sice pomohly ženě k nákupu, jenže ji nakonec dovedly až do želízek. Zlodějka neměla před ochrankou šanci.

Sedmatřicetiletá žena z Liberecka se do problémů se zákony nedostala poprvé. Už jednou ji soud klepl přes prsty, když za své činy dostala trest v podobě obecně prospěšných prací. Ten jí byl asi ale málo.

„Okresní soud tedy ženě přiřkl téměř tři sta hodin obecně prospěšných prací,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Jak to tak vypadá, buď má žena krátkou paměť a nebo tohle nebyl trest dostatečný. Před pár dny se totiž opět uchýlila ke krádeži.

Nejprve to přitom vypadalo jako obyčejný nákup. „Dotyčná žena si pohledem zkontrolovala prodejnu a přítomnost pracovníků ostrahy. A protože nespatřila žádnou hypotetickou hrozbu, rozhodla se pořídit si několik potravin,“ komentoval Robovský.

K placení se samozřejmě neměla. Jenže to už ji v hledáčku měla ostraha. Takže zlodějce nepomohl ani rychlý odchod. O zbytek se už postarali přivolaní policisté. Ženě nyní za podezření ze spáchání přečinu krádež hrozí vězení v rozmezí šest měsíců až tři roky.

Foto PČR

Štítky krádež, Liberec, krimi, zloděj, Liberecký kraj

Za sebou má obecně prospěšné práce. To jí nezastavilo, takže jí nyní hrozí vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.