Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Kauflandu ukradl ženě kabelku, z karty pak vybral tisíce. Poznáte ho?

Policie pátrá po muži, který v v polovině dubna v Kauflandu ukradl ženě při nákupu kabelku a z platební karty poté vybral dvacet tisíc. Až poté žena kartu zablokovala. Policisté zveřejnili podobu muže, pomoci může i veřejnost.

„Dosud neznámý pachatel využil chvilkové nepozornosti ženy, která si odložila kabelku do sedáku pro děti u nákupního vozíku. V této době žena se svým mužem u automatu vraceli láhve a v okamžiku, kdy byli oba otočeni zády k tomuto košíku, pachatel odcizil ženinu kabelku i se všemi věcmi, které v ní měla uložené,” popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Problém byl, že v peněžence měla poznamenaný i PIN, zloděj pak měl jednoduchou práci. A protože byl rychlý, stačil vybrat dvacet tisíc, čímž vyčerpal denní limit. Až poté se ženě podařilo kartu zablokovat.

Policie pátrá

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří celý případ šetří, nyní žádají o pomoc širokou veřejnost. Pokud někdo z občanů má jakékoliv informace směřující ke zjištění totožnosti zachyceného na fotografiích, ať je sdělí na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Můžete samozřejmě také kontaktovat policisty přímo na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou, a to osobně nebo telefonicky na tel. č. 974 480 100.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky zloděj, Kaufland, jablonec, platební karta, pátrání, policie, kabelka, Jablonec nad Nisou

V Kauflandu ukradl ženě kabelku, z karty pak vybral tisíce. Poznáte ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.